#weareUP2D8

We vormen een gemeenschap van organisaties die geven om wat hun leden te zeggen hebben

Onze missie en visie

Het is onze missie bij UP2D8 is om de overvloed aan informatie tegen te gaan, de interactie tussen managers en hun werknemers op een zinvolle en relevante manier te verbeteren, en het belangrijkste: om het gewoon simpel te houden.

Het is onze visie om het centraal communicatieplatform worden voor bedrijven en verenigingen waarbij gebruikers meerdere organisaties kunnen volgen en vele partners oftwel de bestaande tools die gebruikt worden binnen de organisatie kunnen connecteren met onze API’s.

Ons werkproces

Eerst en vooral stellen we de noden van de klant vast. Daarna maken we de volledige organisatiestructuur na samen met de klant in het platform. Vervolgens helpen we de klant, indien ze dit wensen, met de onboarding van zijn personeel. Enerzijds kan er een pakket aangekocht wordentegen eenmalige betaling waarbij we de beheerders oftwel admins een admintraining geven over het gebruik van de app. Anderzijds kan met een gepersonaliseerde interne marketingcampagne aangevoerd door ons professioneel marketingteam. Ook dit is een appart pakket tegen eenmalige betaling. Eenmaal dat gebeurd is volgen we samen met u de onboarding verder op en sturen bij waar nodig. We zijn ook steeds bereikbaar voor verdere vragen, tips en tricks.

rocket
working process

Onze geschiedenis

UP2D8 is ontstaan in 2016 vanuit de behoefte die Joeri en Bart hadden om communicatie te centraliseren in onze krachtbalclub KBC Sint-Michiels. Om de app te ontwikkelen hebben ze samen het moederbedrijf WUQuest opgericht. WUQuest biedt een service aan van web en app development, gamevertising en digitale marketing. Binnen dit kader werd een eerste proof-of-concept ontwikkeld. Hier lag de focus vooral op verenigingen en non-profit organisaties. Hierna werd UP2D8 verder ontwikkeld om naar de grote markt te trekken met een focus op professionele bedrijven. Met CNHi werd de eerste klant gevonden en samen met hen werd het platform verder aangepast aan de noden die vele HR-managers hebben om hun medewerkers te bereiken aan de hand van two-way, open communicatie. De stijgende bezorgdheid omtrent privacy heeft ervoor gezorgd dat we UP2D8 volledig GDPR-proof hebben gemaakt, met additionele functies om privégegevens verborgen te houden.

Ons Team

Bart
Bart
CEO
Joeri
Joeri
COO
Wout
Wout
CCO
Mats
Mats
CMO