Beveiligde Communicatie. Geen gedoe, Gewoon efficiënt.

Bereik je leden efficiënt, met de juiste info, op de juiste tijd, zonder ruis

No-nonsense interne communicatie

Ooit overweldigd geweest door informatie-overload? UP2D8 zorgt ervoor dat communicatie nauwkeurig is gericht. Structureer groepen binnen de app die de hierarchie van jouw organisatie weerspiegelen, zodat informatie alleen degenen bereikt die het nodig hebben. Ervaar een gecentraliseerde tijdlijn die rommel elimineert, waardoor je een gefocuste en efficiënte communicatiehub hebt.

Doorbreek de E-mailbarrière, Bereik Elk Lid

Het bereiken van leden zonder e-mailadressen kan een uitdaging zijn. Met UP2D8 wordt die uitdaging verleden tijd. Onze app biedt een naadloze manier om in contact te komen met elk lid van je organisatie, ongeacht hun e-mailstatus. Betrek je leden als nooit tevoren, zodat niemand wordt buitengesloten van de communicatielus

usman support hero of up2d8

Veilig en GDPR-Proof Communiceren

In het tijdperk van gevoelige gegevens neemt UP2D8 jouw communicatiebeveiliging serieus. Communiceer met vertrouwen met ons GDPR-proof platform. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te kiezen of ze privé-informatie willen delen, waardoor je controle hebt over je gegevens. Met UP2D8 is jouw interne communicatie niet alleen efficiënt, maar ook veilig, waarmee je een nieuwe standaard stelt voor gegevensbescherming in de industriële sector.

secure communication image